BRØNSHØJ BOLDKLUB STATISTIK

Om Brønshøj Boldklub Statistik

Dataen om klubbens kampe og hvad der ellers måtte findes i databasen er fundet på forskellig vis.

Kampbøger, protokoller og kampsstatistik
Startopstillinger stammer fra klubbens gamle kampbøger som er bevaret og vedligeholdt i klubben fra 1933 og frem til 1989, hvor statistikken overgik til et moderne computersystem lavet i DOS.

Holdkort
Den ekstra detaljerigdom siden 1997 skyldes primært informationer fra holdkortet, der efter kampen underskrives af dommeren og holdes i klubben, samt sendes i kopi til DBU, der heldigvis har bevaret dem.

Gamle scrapbøger, Den sorte Diamant og gamle aviser
Der arbejdes stadig på at få flere indformationer om kampene, hvor detaljerigdommen er begrænset. Fra de tidligere kampe, hvor informationerne er små jagter vi detlajerne i gamle scrapbøger, kampprogrammer, medlemsblade og samt i gamle aviser på Det kongelige Biblioteks afdeling, Den sorte Diamant. Her er der og vil der fortsat blive brugt mange timer i jagten på Brønshøjs historie både i deres mikrofilm af landsdækkende aviser samt deres udgaver af gamle årgange fra Brønshøj Husum Avis, der heldigvis har været gode til at dække Brønshøj Boldklub igennem årene.

Bidrag
Uden Brønshøj Boldklub og dem i klubben, der helt tilbage fra klubbens stiftelse og frem til og med i dag har været med til bevare, nedskrive, huske eller på andre måde bidrage til at bevare klubbens statistik og historie var dette site aldrig blevet muligt i forhold til det detaljerige omfang.
Derudover tak til følgende der har bidraget med hjælp og informationer, Henrik Andersen (Frederikshavn), Palle "Banks" Jørgensen (B93), Jesper Hallgren (Næstved), Mads Munkholm Jensen (Holbæk), Leif Wettendorf, Peer Goe Jacobsen, Jan Juul Jørgensen, Svend-Aage Mortensen, Finn Ryberg, Ole Mortensen, Christian & Henrik Haslund samt Finn Hartmann og Jan "Stoffer" Christoffersen.

Læs mere via nedenstående links:

- Mere om dataen
- Mere om statistikkens historie i klubben
- Andre sider med dansk fodboldstatistik
- Kontakt og henvendelser